EKODES PETSPRAY HUD- & SÅRVÅRD

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1949361
Antal:
Kommentar till butiken:
EKODES Petspray erbjuder djurägare ett säkert och effektivt alternativ till konventionell husdjursvård, helt utan giftiga kemikalier. Den aktiva substansen är det naturliga ämnet hypoklorsyra.
 
Naturligt – Eftersom det förekommer naturligt i de vita blodkropparna i immunförsvaret för både människor och djur där det attackerar invaderande patogener.
Säkert – Eftersom det inte skadar människor eller djur, oavsett om det appliceras på huden, i ögonen eller näsan, inandas eller intas i munnen, och det är 100 % miljövänligt.
Effektivt – Eftersom det eliminerar 99,999 % av bakterier, svamp och virus inom sekunder.
 
Användning: Flytta överflödigt hår från sårområdet. Klipp om det behövs. Applicera rikligt med EKODES Petspray på såret för att rengöra, behandla infektioner och främja läkning. Upprepa så många gånger om dagen som nödvändigt tills det läker. Ingen sköljning behövs. Huden kan bli lite rosa efter applicering på grund av ökat blodflöde till såret, detta hjälper till snabbare läkning.

HÄST
Användning: EKODES används effektivt vid behandling av sår och lika hudåkommor. Då EKODES är pH-neutralt och helt fritt från skadliga kemikalier kan det användas rikligt och utan begränsning. Används vid rengöring av sår, utslag, mugg samt mot svamp och klåda. EKODES är även effektivt mot odörer. Spraya direkt på utsatt område eller använd en kompress.