PLAQUEOFF

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1949350
Typ:
PLAQUEOFF 60GR
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Vad är PlaqueOff®?
ProDen PlaqueOff Animal (för djur) och Human (för människor) är ett kosttillskott framställt från en speciellt utvald och kliniskt testad ishavsalg som processats, torkats och malts till olika kornstorlekar för att sedan fyllas i kapslar för människor och i burkar för djur. Den har en förmåga att påverka och avlägsna munbakterier så att tandstenen blir porös, lossnar av sig själv eller går lätt att avlägsna vid vanlig tandborstning. Eftersom munbakterier är orsaken till dålig andedräkt kommer PlaqueOff även att minska den dåliga andedräkten. Om tandstenen inte tas bort finns stor risk för blödande tandkött och tandlossning. PlaqueOff har ingen lokal effekt utan en systemisk. Via matsmältningen tas ingredienserna upp i blodet och därefter tillförs saliven en sammansättning som medverkar till att nya beläggningar inte får fäste på tänderna. Det är känt att salivens sammansättning kan bidra till att stöta bort de bakterier som ger upphov till plack och tandsten.
Upptäckt av en svensk tandläkare
För några år sedan hade tandläkare Sune Wikner en patient på sin mottagning som regelbundet fick behandling mot tandsten. Patienten bosatte sig Spanien, men behöll sin svenske tandläkare. Efter det första besöket sedan Spanienflytten upptäckte Sune Wikner något märkligt - patienten hade ingen tandsten. Efter att ha frågat ut patient om dennes kostvanor gjorde Wikner den sensationella upptäckten - det ingick en speciell alg i den spanska salladen som patienten regelbundet åt. Efter många tester kom Sune Wikner fram till receptet på "botemedlet". Upptäckten ledde fram till den patenterade produkten ProDen PlaqueOff® som nu finns för både människor och djur.
Testad på människor
ProDen PlaqueOff®, som regelbundet används av tusentals människor i Sverige och flera andra länder, är föregångaren till ProDen PlaqueOff® Animal.
ProDen PlaqueOff® är en produkt som, för engångs skull, först har testats på människor!
Dosering
Hund under 10 kg och katt: 1/2 - 1 mått*/dag
Hund 10-25 kg: 1 - 2 mått/dag
Hund över 25 kg: 2 mått/dag
*mått, motsvarande ett halvt kryddmått, medföljer i förpackningen.
Börja med en mindre dos så djuret vänjer sig vid smaken, öka sedan till rekommenderad dos. Blandas i, eller strös på maten. Hur snabbt den dåliga andedräkten och tandstenen minskar kan variera hos olika djur. Hundar är mycket olika och ibland behövs större dos än den rekommenderade. Upplevs ingen effekt efter 2 månader kan du öka dosen. Prova sedan att minska till normal dos när synbar effekt uppnås..

Innehåll
PlaqueOff Animal: Nturligt växtämne, havsalg Algae D1070™. PlaqueOff Cat: Innehåller dessutom Öljäst. Utan tillsatser av socker, konserveringsmedel eller färgämnen. Registrerat hos Jordbruksverket. Algen är godkänd av WHO (United Nations World Health Organization), FDA (U.S. Food and Drug Administration), samt FAO (Food and Agricultre Organization of the United Nations). Fastställd som GRAS (Generally Recognized As Safe).
Det finns inga kända biverkningar, enstaka djur kan dock reagera med lös mage. Det är lätt åtgärdat genom att minska dosen och sedan öka successivt.
Har inte testats på dräktiga eller digivande tikar. Därför rekommenderar vi att man avstår från ProDen PlaqueOff Animal under denna period.
Förpackningsstorlek: 60 g
Förvaring
Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.