FIXODIDA ZX Tabletter

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1524545
Typ:
FIXODIDA ZX 50st tabletter
Antal:
Finns i lager
Naturligt skydd mot fästingar
Fixodida Zx är en naturprodukt som inte innehåller kemiska tillsatser, konserveringsämnen eller färgämnen och pulvret har inga kända negativa sidoeffekter. Tvärtom rapporterar många nöjda djurägare att de - förutom att de sluppit fästingplågan - märkt andra positiva effekter av produkten, som till exempel bättre pälskvalitet och fräschare andedräkt.
Djur är individer med olika behov och i vissa fall kan intaget behöva ökas för förstärkt fästingskydd. Om Fixodida Zx inte givit effekt inom tio dagar, dubbla då intaget under kommande tio dagar. (Fixodida Zx kan inte överdoseras.) När djuret erhållit ett fullgott fästingskydd kan man ofta återgå till det på etiketten rekommenderade intaget utan att skyddet avtar.
Enstaka fästingar kan fortfarande förekomma. Det är helt normalt, speciellt om din hund eller katt har lång och/eller tjock päls, är under stress eller när djuret vistas i speciellt fästingrika områden. Det är därför en god idÚ att även fortsättningsvis kontrollera ditt djur för fästingar varje dag.
Ett tips för bästa resultat är att ge Fixodida Zx året om. När det inte är fästingsäsong räcker det med ett kryddmått per dag eller tabletter. Då har ditt djur ett bättre skydd när fästingsäsongen åter tar fart och doseringen skall ökas till det normala.

Hund under 10 kg 1-2 tabletter /dag
Hund över 10 kg 1-3 tabletter/dag
Katt 1-2 tabletter/dag