Kelp 500g

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1869893
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Svenska DjurApotekets Kelp som är ett kompletteringstillskott som bidrar med vitaminer, mineraler, aminosyror för djurets allmänhälsa och välbefinnande. Kelp stärker päls, klor och pigmentering. Kelp hjälper till att upprätthålla god matsmältning. Kelp hjälper ditt djur att hålla en högre motståndskraft mot infektioner.

Svenska DjurApotekets Kelp som är ett knöltångspulver är en populär produkt när det kommer till bättre päls, pigmentering och klor. Kelp hjälper till att upprätthålla god matsmältning. Kelp hjälper ditt djur att hålla en högre motståndskraft mot infektioner.
Kelp innehåller naturligt stora mängder med vitaminer, mineraler och ett tjugotal aminosyror samt riklig mängd med Omega3. Vitamin 1, B1, B2, B3, B12, C och E. Mineralerna kalcium, koppar, jod, järn, litium, magnesium, fosfor, kalium, selen, kisel, svavel, zink, krom, kobolt, mangan, niacid, riiboflavin, sodium.
Till alla djur för allmänhälsa både fysiskt och exteriört. Till djur som behöver mineral/proteintillskott, till exempel om du barfar din hund.
Ingredienser: knöltångpulver

Varningstext: ej till valpar/unghundar under 12mån pga innehållet av jod. Ej till hundar med sköldkörtelrubbning.