Ledsupport VET 140g

Pris:
279 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1742676
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Svenska DjurApotekets Ledsupport VET är ett kraftfullt tillskott för behandling i samband med ledsjukdomar och skador hos hund.
 
Kan motverka  stelhet och smärta i samband med bland annat osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom
Kan främjar återhämtningen i samband med skador i rörelseapparaten, t. ex. korsbandsskada, senskador och olika frakturer
Används med fördel som del av efterbehandling och rehabilitering efter operation
Vår mest kraftfulla ledprodukt för behandling av sjukdom eller skada i rörelseapparaten
Svenska DjurApotekets Ledsupport VET är särskilt anpassad för att användas som del av behandling vid flertalet vanliga ledsjukdomar, bland annat osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom.
Vid skador i rörelseapparaten, t. ex. korsbandsskada, senskador och olika frakturer, kan Ledsupport VET bidra till en snabbare återhämtning.
Ledsupport VET innehåller en noga avvägd kombination av några av marknadens mest beprövade tillskott för behandling av leder. De verksamma ämnena kan bidrar till ökad rörlighet. Det ökar även kroppens möjligheter att regenerera brosk, senor, bindväv och muskler.
 
Ingredienser: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, , frystorkat pulver från Grönläppad mussla,Kondroitinsulfat, hydroliserat Kollagen typ II,  Kalciumakorbat (C-vitamin), Hyaluronsyra.
Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Varningstext: Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.

Blandas i maten 1 gång per dag
Doseringsmått medföljer i förpackningen Räcker ca:

Katt/Liten hund upp till 10 kg 1 dosmått 107 dagar
Hundar mellan 10-20 kg 2 dosmått 54 dagar
Hundar mellan 20-30 kg 3 dosmått 36 dagar
Hundar över 30 kg 4 dosmått 27 dagar